Kevadseminar 2016

EOSi kevadseminar 2016 toimub 27.mail Alatskivi lossis, Tartumaal. Kava: EOSi kevadseminar 2016 Osavõtu ja transpordisoovist teatada hiljemalt 20. mail eos[at]amarela.ee või telefonil 58050855.

Tallinna ja Tartu bussid viivad kohale ja toovad ka tagasi. Tartu buss väljub TÜ Kliinikumi Luunini tn. poolse sissepääsu juurest kell 9:10 ja Vanemuise alumisest parklast 9:30. Tallinna buss väljub Olümpia hotelli juurest kell 7:30.

Tagasisõit kell 18.00

Eelkõige ootame ettekannetena oma töö kokkuvõtteid ja tulemuste analüüsi. Ootame ka silmaringi avardavaid ettekandeid oftalmoloogiliste haiguste profülaktika ja ravi (pool)alternatiivsete võimaluste kohta. Mõtleme sellega teaduspõhist lähenemist silmahaigustega seotud ebatraditsioonilistele ravimeetoditele.

Parima ettekande preemia läks seekord jagamisele kahe ettekande vahel milleks on: “Lapseea glaukoomi kirurgilise ravi tulemused Talllinna Silmakliinikus” – Pille Tein, Katrin Eerme ja “Müoopia – vanad ja uued seisukohad selle pidurdamisel (vol. 1)” – Kadi Palumaa

Ka parima residendi ettekande preemia läks jagamisele kahe ettekande vahel:  “Bakteriaalsed konjunktiviidid Tartus” – Villem Vihmann, Kuldar Kaljurand ja “Let’s DALK together” – Aleksei Detotšenko
Ühtlasi tuletame meelde, et tasuda on vaja seltsi liikmemaks. Palume kõrvaldada ka eelmiste aastate liikmemaksuvõlad. Liikmemaksu suuruseks on 40 €, mittetöötavatele pensionäridele 30 € ja noorliikmetele 20 €. Tasuda: SEB Pank a/a EE791010022003023007.